LOADING

Type to search

Филм

За Ангела – краток игран филм

admin Jun 05

Копродукција помеѓу Giffoni Experience од Италија и Факултетот за драмски уметности во Скопје.

Режија: Лука Аполито со Ана Јакимска и Андреј Георгиев
Улоги: Мартин Манев и Ангела Димитрова
Сценарио: Ана Јакимска и Андреј Георгиев
Директор на фотографија: Франческо Паџоли со Бранко Аврамовски и Кристијан Караџовски
Монтажа: Горјан Ананасов со Сандра Ѓоргиева
Музика: Лоренцо Мафиа
Продуцент: Џанвинченцо Настаси